- Nadde
Florentines
Dessa är knäckiga och krispiga. Lite småluriga att baka eftersom de lätt kan bli för mjuka eller för hårda.

Svårighetsgrad (svår)
Ingredienser
30g (2/3 cup ) socker
70g (1/4 cup) honung
70g (1/4 cup) grädde
70g kanderade apelsinskal
150g mandelspån
120g mjölkchoklad
Gör så här
Sätt ugnen på 170 grader
Blanda socker, honung och grädde i en kastrull
Värm upp till 118 grader, låt den sedan sjuda i 5 minuter
Blanda i hackad kanderad apelsinskal och mandelspån
Lägg upp klickar på bakplåtspapper. Jag bakade mina i silikonformar för att få en perfekt rund form, detta är valfritt
Baka i cirka 10 min (brukar bli längre om du använder en silkonform, lägg på 5-10 min extra då)
De ska bli lite gyllenbruna
Låt kallna innan du försöker ta bort dem från bakplåtspapperet
Smält chokladen och doppa baksidan av kakan