- Nadde
Cookie cups med dumlefluff & dulce de leche

Svårighetsgrad (lätt)
Ingredienser - Cookie
1 cup (cirka 2.3 dl) rumsvarmt smör
1 cup (cirka 2.3 dl) socker
1 cup (cirka 2.3 dl) brunt farinsocker
2 (rumsvarmt) ägg
2 tsk vaniljextrakt eller 1 tsk vaniljpulver3 (7 dl) cups vetemjöl
1 tsk bikarbonat
Gör så här - Cookie
Sätt ugnen på 190 grader över och undervärme. Tänk på att varmluft blir mycket varmare.Vispa smör, socker och brunt farinsocker till det blir fluffigt
Under tiden du vispar tillsätter du ett ägg i taget
Blanda i vaniljextrakten.I en separat bunke blandar du mjöl och bikarbonat, häll sedan i detta med resten under omrörning. Om du använder en köksassistent är det viktigt att du inte vispar/rör om för länge, endast under låg hastighet tills allt är blandat
Ta fram en cupcakeplåt, jag använde en för små cupcakes, men det går bra med en helt vanlig
Spraya den med fett
Forma degen till små bollar, de ska inte fylla hela formen eftersom de kommer att resa i ugnen. Gör så de täcker knappt halva formen, i synnerhet om du använder en för stora cupcakes
Sätt in plåten i ugnen, ta ut efter cirka 20 minuter
Direkt efter att du har tagit ut plåten kan du trycka hålen i mitten. Använd ett shotglas eller något annat litet. Något som är mindre än kakan, så du får små kanter. Om kakan verkar ofärdig kan du sätta in den i ugnen i några minuter till och sen trycka till en gång till
Låt kallna
Ingredienser - Dumlefluff
180 g dumle
3 dl vispgrädde
Gör så här - Dumlefluff
Smält kolorna med grädden under låg värme
Häll upp i en skål och låt kallna
Ställ in i kylskåpet i minst 6 h, helst över natten
Vispa upp, tadah nu har du en supergod fluff!
Sätt ihop kakan
Fyll kakan med dulce de leche
Spritsa dumlefluffen och dekorera