- Nadde
Biscofftryffel
Biscoff är ganska likt pepparkakor, men inte riktigt lika kryddiga. De är lite tjockare och mer spröda/smuliga. Detta är ett recept jag slängde ihop på små rester av kakor, jordnötssmör osv.

Svårighetsgrad (lätt)
Ingredienser
1/2 dl rostade jordnötter
1/2 dl jordnötssmör (crunchy och sötad)
2 dl smulade biscoffkakor
1/2 dl biscoffsmör (köpte i USA, så detta kan bytas ut mot mer jordnötssmör, Nutella eller likanande)
1/2 dl muscovadosocker
200 g mjölkchoklad till att doppa dem i
Gör så här
Hacka jordnötterna
Smula biscoffkakorna
Blanda ihop med allt utom mjölkchokladen
Ställ in bunken i kylskåpet i 1 h
Rulla till kulor, om den känns för lös och kladdig, blanda i mer kakor
Ställ in i frysen i 10 min
Smält chokladen och doppa