• Nadde

Biscoff-fudge

Biscoff är engelska kex. I USA finns det däremot ett "biscoffsmör". Det är ungefär som Nutella, fast det smakar som biscoffkex. Så för dig som gillar kexen och reser till USA, köp gärna en burk med biscoff. Det samakar som kaksmet. Denna fudge är dessutom toppade med kaksmulor för lite crunch.


Svårighetsgrad (lätt)


Ingredienser

  • 397 g sötad kondenserad mjök

  • 300 g vit choklad

  • 300 g biscoff ( går att ersätta med nutella eller liknande)

  • 100 g florsocker

  • 125 g digestive kex


Gör så här

  • Smula sönder kexen och spara till senare

  • Hacka chokladen

  • Blanda resterande ingredienser i en kastrull

  • När allt har smält, häll upp i en form klädd med bakplåtspapper

  • Lägg alla kexsmulor ovanpå

  • Låt stå i kylskåpet i minst 4 timmar



8 visningar

©2019 av Nadire. Proudly created with Wix.com