- Nadde
Banana caramel peanut butter cupcakes
Supersaftiga bananmuffins med chokladknappar, jordnötsknappar och karamellknappar, fyllda med dulce de leche och toppad med jordnötssmörs-frosting.

Svårighetsgrad (lätt)
Ingredienser - muffins
180 g (1 1/1 cup) mjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljpulver (valfritt)
1 stort ägg
150 g strösocker (3/4 cup)
120 ml solrosolja (1/2 cup)
300 g (1 cup) mosade mogna bananer
80 ml (1/3 cup) naturell yoghurt
2.5 dl chokladknappar (jag använde choklad, jordnöt och karamell som jag köpte i USA, du kan välja precis vad du vill)
Dulce de leche (ska användas för att fylla muffinsen efter de är bakade)
Gör så här - muffins
Sätt ugnen på 175 grader
Blanda mjöl, bakpulver och vanilj, ställ åt sidan
Vispa socker och solrosolja
Tillsätt ägget och vispa
Mosa bananerna och rör om
Tillsätt yoghurten och rör om
Tillsätt de torra ingredienserna och rör om
Tillsätt chokladknapparna och rör om
Baka i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Känn med en sticka efter 10 minuter. Stickan ska komma ut torr
Peta ut lite av kakan i mitten på muffinsen, och fyll med dulce de leche (karamell)
Ingredienser - frosting
3 dl vispgrädde
1 dl florsocker
1 dl creme cheese
1/2 dl jordnötssmör (slät)
Gör så här - frosting
Vispa upp grädden
Tillsätt creme cheesen och vispa
Tillsätt jordnötssmöret och vispa
Vispa försiktigt ner florsockret
Om det ser löst ut fortsätt vispa tills det blir fluffigt igen
Spritsa och ringa sedan över lite dulce de leche
Dekorera med små fudgebitar eller annat valfritt gott