- Nadde
After eight-kakor
Supergoda, kladdiga, sega och mintiga after eight-kakor.

Svårighetsgrad (lätt)
Ingredienser
120 g (1 cup) vetemjöl
50 g (1/2 cup) kakao
1/2 tsk bikarbonat
1/4 tsk salt
113 g (1/2 cup) rumsvarmt smör
60 g (2 oz) mörk choklad
135 g (2/3 cup) muscovadosocker
70 g (1/3 cup) strösocker
1 stort ägg
1 1/2 tsk mintextrakt ( du kan ta mer eller mindre, beroende på vad du föredrar, var försiktig så det ej smakar tandkräm)
100 g hackad choklad
10 rutor after eight (hackad i mindre bitar)
Ingredienser till dekoration
Hackad polkagris
Choklad att doppa kakorna i
Gör så här
Blanda allt socker och smör
Smält 60 g choklad och rör ner med smörblandningen
Tillsätt ägget och extrakten
I en separat skål, blanda alla torra ingredienser
Blanda de torra ingredienserna med resten, överarbeta inte degen
Tillsätt den hackade chokladen och after eight
Rulla degen till runda bollar och tryck till lite lätt med handflatan
Låt stå i kylen i 2 timmar
Baka i 175 grader i 10 minuter
När de har kallnat, smält choklad och doppa ena sidan
Strö över lite hackad polkagris